Over mij

Stralen? Dat stralen wil ik nog veel vaker doen en hoe ik dat ga bereiken deel ik graag met jou.

 
Wat leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen. Dit blog ben ik gestart omdat ik vanuit een baan op zoek ben gegaan naar mijn ideale werkomgeving. Dat proces wil ik graag delen met mijn blog "nieuwe stappen". Zo kun je volgen waar ik sta en wat ik beleef. Ik hoop dat je het met plezier leest en dat het je inspireert. 

Mijn naam is Brigitte, ik ben 38 jaar, getrouwd met Tom en ik woon in Haarlem. Ik ben moeder van drie kinderen. Dat zijn Lotus, Novara en Senna. Lotus is een engeltje. Zij heeft maar kort geleefd omdat ze veel te vroeg geboren werd. Novara is 5 en Senna 3. En ik ben verzorger van mijn bonusdochter Reva van 11, de dochter van Tom die om de week bij ons woont.

Ik heb tot september 2014 voor Gemeente Amersfoort gewerkt als adviseur economie en wonen. In die functie heb ik veel contact gehad met ondernemers, organiseerde ik bijeenkomsten en draaide ik mee in projecten rond verbetering van dienstverlening aan ondernemers. Ik heb geen bewuste loopbaanplanning gemaakt, er is veel "op mijn pad" gekomen. 
Waar ik van droomde toen ik een puber was (eigen winkel in mannen ondergoed of archeologe) is geen werkelijkheid geworden. Ook dat winkeltje met leuke spulletjes en een koffiehoekje, waar ik met een vriendin jarenlang over droomde, bestaat niet. Het liep anders,  ik heb leuk, boeiend en afwisselend werk gedaan, ik kreeg kansen en in diverse functies heb ik me steeds meer ontwikkeld. 
De laatste paar jaar vroeg ik me steeds af wat mijn volgende stap zou zijn. Er zat iets in mijn achterhoofd te broeden maar ik kon er de vinger niet op leggen. Iets met onderwijs en ondernemers? Voor de klas of training geven? Iets maatschappelijks?   Zou alles wat ik tot nu toe gedaan heb dan samen kunnen komen?
Ik heb veel geleerd en ontdekt waar ik goed in ben, wat ik echt wil, wat me drijft en waar ik van ga stralen. Ik hou van verbinden, wil graag samen werken en ik wil iets bijdragen aan een betere wereld, ik wil een verschil maken. 
En dat stralen...dat stralen wil ik nog veel vaker doen en hoe ik dat ga bereiken deel ik graag met jou. 

Ik zal regelmatig bloggen. De eerste twee maanden vaker omdat mijn ervaringen beginnen bij maart 2014 en ik je zo mee kan nemen naar de situatie van het moment. 

Reacties zijn welkom, suggesties en tips ook. Ik reageer altijd al duurt het soms wel even. Dat komt omdat ik ook straal en energie krijg als mijn dag in balans is en ik de tijd neem voor mijn gezin, mijn vrienden, mijn werk en mijn ontspanning. 

hartelijke groet,
Brigitte 
Linkedin: Brigitte Kool

Geen opmerkingen:

Een reactie posten